Sub titlul acesta imi incep noul blog, cristiariton.ro. Este un pas firesc, urmare a preocuparilor mele din 2010. Daca blogul vechi era generalist, un blog de opinie profesionala, pe .ro voi aborda preponderent domeniul si practica HRului in Social Media.

In 2009, subiectele pe tematica de mai sus erau private de incredere, practica, paradigme explicative, teorii, rezultate concrete, accentul fiind pus mai mult pe latura descriptiva. Aceasta latura doar specula influente de PR si Marketing in HR, nu oferea o perspectiva ampla si independenta. 2011 va fi anul HRului in Social Media. Domeniul s-a maturizat mult, mediul organizational s-a deschis, au aparut noi tipuri de joburi, noi oportunitati, noi provocari. Platformele sociale, prin continut si infrastructura  sunt indispensabile, legitime si eficiente pentru HR.

Pentru a accentua dimensiunea practica a blogului, ofer guestposturi tuturor celor care au avut/au in Social Media experiente relevante pentru HR.

Cititorilor mei le urez lectura placuta si sper ca vor gasi informatii utile pentru proiectele, referatele, strategiile, planurile lor.