ImPhoto este cea mai mare agenţie independentă de fotografie din România.  Specializată în fotografia corporate, agenţia ImPhoto produce fotografii pentru companii multinaţionale, instituţii bancare, instituţii mass-media, ministere, ambasade, organizaţii non-profit, agenţii de publicitate, firme de avocatură, companii de producţie, publicaţii cu renume la nivel global şi companii româneşti listate la bursă.

Cu o reţea de peste 180 de fotografi profesionişti şi o prezenţa în toate localităţile importante ale ţării, ImPhoto este una din primele trei agenţii româneşti de fotografie de presă şi stock şi totodată creatorul conceptului AdPhoto, un nou concept de distribuţie a fotografiilor susţinut de reclamă.  Portofoliul actual de fotografii de presă cuprinde peste 30.000 de imagini, de la peste 3.000 de evenimente.

ImPhoto îşi măreşte  echipa de vânzări şi oferă un job în sectorul B2B. Candidatul ideal este o persoană cu experienţă în domeniul  vânzărilor B2B, comunică, negociază şi se organizează eficient, este sociabil şi are o reţea de contacte profesionale bine dezvoltată.

Cei interesaţi pot accesa oferta completă de aici: imphoto job.

Pentru a aplica puteţi trimite CVul pe eJobs.ro urmând linkul acesta. Dacă nu sunteţi înregistraţi pe eJobs puteţi lăsa un mesaj la acest articol sau puteţi să îi contactaţi pe pagina de Facebook .