Foarte multe oferte de munca sunt distribuite mai intai sau exclusiv pe retelele sociale.  Faptul ma bucura si pentru ca trebuie sa facilitez buna circulatie a acestora (sunt un pod intr-o retea) voi redistribui pe Facebook si Twitter toate anunturile pe care le gasesc. Anunturile de pe blog sunt rezervate anunturilor venite de la prieteni sau dinspre HR si social media.

Anuntul de azi:

Angajatorul este: Ebas Powerful Solutions
Obiectul de activitate: vanzare portal legislativ, motor de cautare in documente oficiale si legislatie
Cerinte: agenti vanzari, oameni dinamici, motivati si perseverenti, care cauta perspective de afirmare, cunosc posibilitatile oferite de un job in vanzari, nivel de comunicare si relationare avansat, cunostiinte PC minime, nivel experienta (entry level – middle level).
Post: full-time, part-time
Atributii:-formare portofoliu clienti; contactare si mentinere relatie-suport,vanzare si promovarea prodului ,prezentari ale produsului, cresterea vanzarilor si a numarului de clienti; negocierea si incheierea de contracte noi.
Beneficii: salariu negociabil (fix+comision), decontare telefon+training de specialitate, mediu de lucru placut,antrenant si tanar, posibilitati reale de promovare.
Termen limita de aplicare: 25.02.2012
CV-urile se trimit la adresa: adina.costin[at]expert-group.biz, cu mentiunea “Job Agent Vanzari” inclusa in subiectul mailului. Pentru informatii suplimentare folositi aceeasi forma de contact.

Succes!