Anuntul acesta nu mai are nevoie de introducere dar va ofer una sub forma de cuvinte cheie: Paste, voluntariat, categorii sociale defavorizate, implicare sociala, socializare.

Dragi colege/colegi,

 

Clubul Fantastikids, ce organizeaza activitati extracurriculare pentru copii din gradinte si scoli va invita sa luati parte la atelierele “Usile deschise pentru un ajutor!”, unde  cu mic cu mare va invitam in perioada 1 Aprilie- 1 Iunie sa luati parte la Atelierele pe care personalul Fantastikids le organizeaza pentru studenti.

Astfel, in perioada 3 – 7 Aprilie va asteptam in Grozavesti, caminul A1 sa participati la Atelierul “Cosulete pentru Paste”, unde veti invata sa realizati cosulete hand-made care ulterior vor fi folosite pentru decorarea acestora de catre copiii inscrisi in atelierele Fantastikids.

Daca vom reusi sa realizam un numar mai mare de cosulete decat necesarul nostru, atunci pe acestea le vom darui spre vanzare si colectare de fonduri pentru Spitalul Fundeni.

La finalul fiecarui Atelier, Clubul Fantastikids va va darui un Certificat de voluntariat.

(Dorim sa va ajutam pentru a va dezvolta abilitati practice si imaginatie in crearea produselor hand-made, dorim sa ne ajutati pe noi in realizarea obiectelor hand-made ce vor fi folosite de catre copiii inscrisi in atelierele Fantastikids si dorim sa ajutam Copiii ce apartin unor categorii defavorizate).

 

Daca aveti nevoie de lamuriri,  va raspund cu placere!

Mirela Gheorghe
Coordonator activitati extracurriculare
Mobil:   0747960374
0765203429
Tel:      021.317.23.97
Fax:      031.815.19.30
mirela@fantastikids.ro