Blogul meu

Cu titlul “HR in Social Media”, noul meu blog se inscrie in linia blogurilor profesionale/de opinie profesionala. Majoritatea subiectelor abordate vor fi despre utilitatea Social Media pentru domeniul resurselor umane. Din dorinta de a fi relevant si de a imbina puncte de vedere bine conturate ofer tuturor celor ce au experiente HR in Social Media posibilitatea sa isi exprime ideile, observatiile, teoriile.

Pentru ca tin la igiena blogului nu voi accepta niciun comentariu lipsit de eleganta, etica ori comentarii rasiste, sexiste, xenofobe.

Daca vreti sa intrati in contact cu mine in probleme ce tin de blog ori de domeniile mele de interes, tineti cont de timpul meu, de profilul blogului, de alegerile mele.

Daca vreti sa adaugati in blogrollul vostru adresa blogului meu, va multumesc si voi incerca sa va anticipez si implinesc exigentele. Nu va suparati daca nu va ofer reciprocitate instant. Adaug in blogroll doar blogurile prietenilor, ai celor pe care ii cunosc sau care activeaza in domeniul meu de interes. Fara a fi cu nasul pe sus,, va invit sa ne cunoastem prin platformele sociale si apoi cu mare placere va adaug in lista.

Blogul www.cristiariton.ro este deschis pentru cereri de promovare, colaborare, suport, etc. in masura in care inteligenta, credintele si valorile autorului nu sunt ofensate cu propuneri de castiguri piramidale, hosting bannere videochat, link exchange cu saituri de dating, bannere campanie electorala. Ofer din toata inima spatiu pe blog pentru campanii umanitare, actiuni civice, activitati care promoveaza voluntariatul, lectura, responsabilitatea sociala, arta.

 

 • #1 written by Roxana
  about 6 years ago

  Hello. Nu ştiam pe unde ai dispărut în ultimele luni.
  Ce să-ţi urez decât un an 2011 productiv, cu rezultate pe măsura consumului în materie de resurse psihice şi fizice.
  Să fie şi acest blog unul cel puţin la fel de bun ca celălalt.
  Să scrii în continuare articole interesante. Nu de alta, dar m-ai obişnuit cu un stil şi mi-e greu să trec prin schimbări. ^__^
  Să ne auzim cu bine.

 • #2 written by Petronela
  about 1 year ago

  buna ziua sunt interesata sa angajez maseur cu dizabilitati- part time pentru un cabinet de remodelare corporala.. astept reply. multumesc

 

No trackbacks yet.