eVoluntar.ro

EVoluntar

EVoluntar

Va invit sa vizitati si sa utilizati www.evoluntar.ro – serviciu gratuit care faciliteaza legatura dintre persoanele active la nivelul comunitatii si proiecte, organizatii/institutii care lucreaza cu voluntari.

Platforma www.evoluntar.ro are ca scop promovarea oportunitatilor de voluntariat disponibile în cadrul programelor implementate de diversi actori ai miscarii de voluntariat din Romania si reprezintă locul unde toti cei care doresc sa fie voluntari sa poata cauta oportunitati actuale de voluntariat potrivite intereselor si abilitatilor lor.

www.evoluntar.ro doreste sa reuneasca toate eforturile similare existente si sa devina punctul de referinta al intalnirii cererii si ofertei de voluntariat.

www.evoluntar.ro a fost lansat in februarie 2009 ca parte a proiectului Youth Civic Participation derulat de Salvati Copiii Romania in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Parlamentul Romaniei. A fost finantat de CEE Trust – Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe .
Sustinerea si promovarea platformei face parte din prioritatile Planului National de Actiune pentru Anul European al Voluntariatului 2011 in Romania .

 

Asteptam feedback-ul in legatura cu platforma, deoarece ne dorim ca aceasta sa reprezinte intereselor tuturor celor care sunt activi in domeniul voluntariatului.

De asemenea, informatiile despre ce proiecte si activitati initiati pot fi postate pe platforma, de aceea va rog sa trimiteti la adresa: ina.lolescu@salvaticopii.ro:

- feedbackul dvs. despre platforma, daca identificati anumite probleme, ce ar fi recomandat sa introducem si ce sa eliminam

- materiale despre proiecte/ stiri / noutati / evenimente

- poze din activitatile cu voluntarii

 

Mult succes!

No comments yet.

 

No trackbacks yet.